Yrityskoulu

Liiketoiminta pitää sisällään lukuisia eri osa-alueita, jotka yrittäjän olisi hyvä tuntea. Harva meistä osaa kuitenkaan hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia, ja siksi lisätiedon hankkiminen on tärkeää pitkin yrittäjän uraa. Yrityskoulu on yrittäjän paras työkalu.

Kenelle?

Yrityskoulu sopii yrittäjälle, joka haluaa maksimoida liiketoimintansa kustannustehokkuuden, markkinointinsa kattavuuden, asiakasvirran, ja älykkään verosuunnittelun – ja paljon muuta!

Mitä?

Tili ja Lain Yrityskoulu tarjoaa vinkkejä ja oppaita kaikkiin liiketoiminnan osa-alueisiin, mahdollistaen kannattavan, kasvavan liiketoiminnan uusien ohjeistusten ja mahdollisuuksien mukaisesti. Kerromme sinulle sen, mitä muut opiskelevat kouluissa. 

Miksi?

Valitse Tili ja Yrityskoulu, kun haluat maksimoida liikevaihtosi, katteesi, ja vähennyksesi – ja tienata enemmän. 

Yrityskoulu liiketoimintasi tehokkuuden ja ansaintasi kasvattamiseksi

Yrittäminen on välillä monimutkaista! Yrittäjän Tili ja Lain Yrittäjäkoulu järjestää tiiviisti toteutettu puolen päivän tietoiskuja raksa-alan yrittäjyyttä koskevista polttavista aiheista, kuten arvonlisäverot ja niiden maksaminen, yrityksen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset, eettinen verosuunnittelu, hankinnan sudenkuopat, moderni asiakashankinta ja myynti.

Kun tunnet pelikenttäsi, osaat asettaa pelinappulasi viisaammin. Vältyt turhilta maksuilta, ja opit myymään palveluasi tehokkaasti. Jos moderni markkinointi ja esimerkiksi nettisivujen määritykset mietityttävät, tarjoamme tietoa ja vinkkejä näkyvyyden kasvattamiseen ja lisämyynnin saamiseen edullisesti.

Liittymällä Yrityskoulun postituslistalle saat tiedot tulevista täsmäiskuista!

Apua omalla kielelläsi

Toimimme tukenasi suomenkielen lisäksi myös venäjän ja eestin kielillä!

20v kokemus

Olemme toimineet rakennusalan sopimusasioiden parissa yli 20 vuotta.

200+ asiakasyritystä

Älä taistele suuria organisaatioita yksin - me tuemme pienyrittäjää!

Yrityskoulu pähkinänkuoressa:

Järjestämme eri aiheita koskevia puolen päivän tietoiskuja, jonka aiheina ovat mm.:

 • Älykäs verosuunnittelu
 • Moderni markkinointi
 • Tehokas myyntityö
 • Hankinnat
 • Fiksu rekrytointi
 • Lean leading

…ja paljon muuta!

Kiinnostuitko? Liity postituslistallemme, ja saat tiedot tulevista Yrityskoulun täsmäiskuista!

Miksi osallistua Tili ja Lain Yrityskouluun?

Tietoiskujemme avulla:

 • Saat enemmän asiakkaita
 • Säästät veroissa
 • Et tee turhaa työtä 
 • Saat lisää näkyvyyttä
 • Tienaat enemmän

Tule mukaan!

Missä voimme auttaa?

Yrityksen perustamispalvelut

Yrityksen perustamispalvelun avulla saat rakennusalan yrityksesi nopeasti käynnistettyä. Autamme sinua yrityksen perustamiseen liittyvässä byrokratiassa, jotta liiketoiminnan aloittaminen Suomessa on mahdollista.

Urakkariita-, sopimusriita- ja muut sopimusasiat

Varaudu etukäteen! Tarjoamme käyttöösi valmiita, pienyrittäjän etuja puoltavia sopimuspohjia eri tarpeisiin, kuten urakkasopimuksiin. Tulkkaamme myös sopimusehdotukset omalle kielellesi niin, ettei epäselviä sudenkuoppia jää.

Reklamaatioriidat

Tuliko riitaa? Hoidamme urakkasopimusten ja työn reklamaatioriidat ammattitaitoisesti 20 vuoden kokemuksella. Käsittelemme reklamaatioriidat aina selvitystyöstä sovintoehdotukseen tai oikeuskäsittelyyn saakka.

Perintäpalvelut

Eikö asiakas maksa? Tehokkaan perintäpalvelumme avulla saat perittyä erääntyneet saatavasi. Sähköisten perintäpalvelujen lisäksi kontaktoimme asiakasta suoraan selvittääksemme maksujen myöhästymisten syyt.

Työehtosopimukset ja palkkariidat

Palkkariitaa? Työehtosopimukset ovat monimutkaisia, ja niitä ajavat ammattiliitot saattavat puuttua peliin myös aiheettomasti. Vältä ja selviä yhteenotoista liittojen kanssa, ja työllistä turvallisesti.

Henkilöstöpalvelut

Eikö väki riitä? Yritys tarvitsee jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Työllistämisen sudenkuopat ja vapaiden osaajien vähyys kuitenkin hankaloittaa rekrytointia, ja virhepalkkaus voi maksaa sinulle maltaita. Autamme löytämään luotettavat osaajat tarpeisiisi.

Markkinaselvitykset

Onko toiminta kannattavaa? Yrityksen perustaminen on suuri riski, eikä markkinoille ole järkevää lähteä vain kokeilemaan onneaan. Tili ja Laki perehtyy alueesi mahdollisuuksiin,  jonka jälkeen tunnemme sinun erikoisalasi kilpailutilanteen, kysynnän, ja pääasiallisen hintatason.

Yrtityskoulu

Yrityskoulumme järjestää puolen päivän täsmäiskuja yrittäjyyttä koskevista polttavista aiheista, kuten arvonlisäverot ja niiden maksaminen, yrityksen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset, eettinen verosuunnittelu, hankinnan sudenkuopat, moderni asiakashankinta ja myynti.

Ammatillinen valmennus

Haluatko kasvattaa omaa tai työntekijöidesi/alihankkijoidesi osaamista? Yrittäjän Tili ja Laki järjestää kattavia koulutuspäiviä yhdessä alan johtavien materiaalitoimittajien kanssa, jotta sinä olet aina tuoreimman tiedon huipulla.