Reklamaatioriita-asiat

Joskus asiat eivät toisen osapuolen mielestä menesuunnitellusti, ja erimielisyyksiä voi syntyä. Pahimmillaan syntyy reklamaatioriita, joka voi maksaa koko urakkapalkkion ja johtaa raskaisiin oikeustaisteluihin. Ammattilaisen apu tilanteen selvityksessä on tärkeää.

Kenelle?

Autamme rakennusalan yrityksiä reklamaatioriita-asioiden ratkaisuissa.

Mitä?

Voit ottaa meidät avuksi reklamaatioriitojen käsittelyyn heti reklamaation alkuvaiheessa, jotta tilanne saadaan kontrolliin. Mikäli reklamaatioriita on edennyt pidemmälle, voimme auttaa sinua reklamaatioriidan oikeuskäsittelyssä.

Miksi?

Hoidamme rakennusalan reklamaatioriidat vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Reklamaatioriidat ja selvitykset eivät ole maailmanlopppu

Joskus kaikke ei mene projektissa suunnitellusti, ja erimielisyyksiä voi syntyä esimerkiksi sopimuksen ehdoista, työn laadusta, työn aikataulusta, tai muista, yllättävämmistäkin asioista. Vaikka nämä asiat onneksi saadaan yleensä selvitettyä neuvottelupöydän ääressä ilman suurempaa ohjelmanumeroa, on joskus tarpeen käyttää ulkopuolista apua varmistamaan omien etujesi ja oikeuksiesi ajaminen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Reklamaatiot ovat valitettava osa jokaisen yrittäjän työskentelyä. Joskus reklamaatiot syntyvät aiheellisista virheistä työmaalla, jotka on selkeästi havaittavissa ja korjattavissa. Toisinaan reklamaatiot syntyvät kuitenkin huomattavasti hankalammista kokonaisuuksista, kuten mitä sopimuksen sisältö on alkujaankin tarkoittanut. Näissä tilanteissa alaan perehtynyt ammattilainen on korvaamaton apu reklamaation selvityksessä. Yrittäjän Tili ja Laki tuntee rakennusalan reklamaatiotilanteet ja auttaa sinua saavuttamaan neuvotteluissa oikeudenmukaisen lopputuloksen.

Koska toimimme inhimillisten tekijöiden parissa, asiakas saattaa joskus aiheettomastikin kieltäytyä maksamasta laskuasi. Tässä tilanteessa yrityksen omat voimat ovat usein vaatimattomat, ja ulkoista apua tarvitaan. Toteutamme laskujen perintäpalvelut kanssasi sulavasti, kunnioittavasti ja tyylikkäästi.

Apua omalla kielelläsi

Toimimme tukenasi suomenkielen lisäksi myös venäjän ja eestin kielillä!

20v kokemus

Olemme toimineet rakennusalan sopimusasioiden parissa yli 20 vuotta.

200+ asiakasyritystä

Älä taistele suuria organisaatioita yksin - me tuemme pienyrittäjää!

Reklamaatioriitapalvelu pähkinänkuoressa:

Palveluumme kuuluvat:

  • Selvitämme riidan syyt
  • Teemme sovintoehdotuksen
  • Tarvittaessa järjestämme oikeuskäsittelyn.

Kiinnostuitko? Täytä oheinen lomake ja olemme yhteydessä sinuun.

Miksi selvittää reklamaatioriita kanssamme?

Palvelumme avulla:

  • Selvität reklamaatiot asiantuntevan kumppanin kanssa
  • Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi monimutkaisten reklaamaatioriitojen selvittämiseen vaan pystyt keskittymään liiketoimintaasi
  • Estät riitatilanteita äitymästä pahemmaksi

Missä voimme auttaa?

Yrityksen perustamispalvelut

Yrityksen perustamispalvelun avulla saat rakennusalan yrityksesi nopeasti käynnistettyä. Autamme sinua yrityksen perustamiseen liittyvässä byrokratiassa, jotta liiketoiminnan aloittaminen Suomessa on mahdollista.

Urakkariita-, sopimusriita- ja muut sopimusasiat

Varaudu etukäteen! Tarjoamme käyttöösi valmiita, pienyrittäjän etuja puoltavia sopimuspohjia eri tarpeisiin, kuten urakkasopimuksiin. Tulkkaamme myös sopimusehdotukset omalle kielellesi niin, ettei epäselviä sudenkuoppia jää.

Reklamaatioriidat

Tuliko riitaa? Hoidamme urakkasopimusten ja työn reklamaatioriidat ammattitaitoisesti 20 vuoden kokemuksella. Käsittelemme reklamaatioriidat aina selvitystyöstä sovintoehdotukseen tai oikeuskäsittelyyn saakka.

Perintäpalvelut

Eikö asiakas maksa? Tehokkaan perintäpalvelumme avulla saat perittyä erääntyneet saatavasi. Sähköisten perintäpalvelujen lisäksi kontaktoimme asiakasta suoraan selvittääksemme maksujen myöhästymisten syyt.

Työehtosopimukset ja palkkariidat

Palkkariitaa? Työehtosopimukset ovat monimutkaisia, ja niitä ajavat ammattiliitot saattavat puuttua peliin myös aiheettomasti. Vältä ja selviä yhteenotoista liittojen kanssa, ja työllistä turvallisesti.

Henkilöstöpalvelut

Eikö väki riitä? Yritys tarvitsee jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Työllistämisen sudenkuopat ja vapaiden osaajien vähyys kuitenkin hankaloittaa rekrytointia, ja virhepalkkaus voi maksaa sinulle maltaita. Autamme löytämään luotettavat osaajat tarpeisiisi.

Markkinaselvitykset

Onko toiminta kannattavaa? Yrityksen perustaminen on suuri riski, eikä markkinoille ole järkevää lähteä vain kokeilemaan onneaan. Tili ja Laki perehtyy alueesi mahdollisuuksiin,  jonka jälkeen tunnemme sinun erikoisalasi kilpailutilanteen, kysynnän, ja pääasiallisen hintatason.

Yrityskoulu

Yrityskoulumme järjestää puolen päivän täsmäiskuja yrittäjyyttä koskevista polttavista aiheista, kuten arvonlisäverot ja niiden maksaminen, yrityksen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset, eettinen verosuunnittelu, hankinnan sudenkuopat, moderni asiakashankinta ja myynti.

Ammatillinen valmennus

Haluatko kasvattaa omaa tai työntekijöidesi/alihankkijoidesi osaamista? Yrittäjän Tili ja Laki järjestää kattavia koulutuspäiviä yhdessä alan johtavien materiaalitoimittajien kanssa, jotta sinä olet aina tuoreimman tiedon huipulla.