Perintäpalvelut

Koska toimimme inhimillisten tekijöiden parissa, asiakas saattaa joskus aiheettomastikin kieltäytyä maksamasta laskuasi. Yrityksen omat voimat ovat usein vaatimattomat, ja perintäpalvelu tulee tarpeesee.. Toteutamme laskujen perintäpalvelut kanssasi sulavasti, kunnioittavasti ja tyylikkäästi.

Kenelle?

Perintäpalvelut ovat osa jokaisen yrittäjän elämää. Ovatko erääntyneet saatavasi myöhässä ja haluat asian hoituvan ilman, että sinun tarvitsee karhuta saataviasi? Me hoidamme perinnän puolestasi tehokkaasti.

Mitä?

Kattavat perintäpalvelumme sisältävät tavanomaiset maksuhuomaukset, henkilökohtaiset yhteydenotot ja tarvittaessa jämäkkämmät perintätoimenpiteet, kuten oikeusteitse tapahtuvan perinnän.

Miksi?

Perintäpalvelujemme avulla voit varmistaa yrityksellesi nopeamman kassavirran ja pystyt minimoimaan maksamattomat velat.

Perintäpalvelut maksamatta jääneiden suoritusten kotiuttamiseen

Perintätilanne ei ole koskaan miellyttävä, ja pelko asiakkuuden päättymisestä voi painaa kummankin osapuolen mieltä. Perintä hoidetaankin ensisijaisesti molempia osapuolia kunnioittaen niin, että sinä saat saatavasi pikimmiten, mutta myös asiakkaasi kokee tulleensa reilusti kohdelluksi – ja on halukas näin mahdollisesti jatkamaan asiakassuhdettanne.

Pienyrittäjän on haastavaa lähteä perimään suuria urakkalaskuja yksin, etenkin, jos vastassa on kookkkaampi konserni. Tili ja Laki on käsitellyt satoja rakennusalan perintätilanteita, auttaen pienyrittäjää saamaan hänelle kuuluvan osuuden nopeasti, helposti, ja ilman konflikteja. 

Apua omalla kielelläsi

Toimimme tukenasi suomenkielen lisäksi myös venäjän ja eestin kielillä!

20v kokemus

Olemme toimineet rakennusalan sopimusasioiden parissa yli 20 vuotta.

200+ asiakasyritystä

Älä taistele suuria organisaatioita yksin - me tuemme pienyrittäjää!

Perintäpalvelu pähkinänkuoressa:

Perintäpalveluumme kuuluvat: 

  • Tavanomaiset maksuhuomatukset 
  • Henkilökohtaiset yhteydentotot erääntyvien saamiseksi 
  • Maksuhalun kartoitus
  • Tarvittaessa perintä oikeusteitse.

Kiinnostuitko? Täytä oheinen lomake ja olemme yhteydessä sinuun

Miksi jättää perintätoimet meille?

Perintäpalveluidemme avulla:

  • Vapautat aikaasi 
  • Huolehdimme perinnästä tehokkaasti Suomen kielellä ja Suomen lainsäädännön mukaisesti 
  • Huolehdimme erääntyneistä saatavistasi, jolloin sinä voit keskittyä kasvuun.

Missä voimme auttaa?

Yrityksen perustamispalvelut

Yrityksen perustamispalvelun avulla saat rakennusalan yrityksesi nopeasti käynnistettyä. Autamme sinua yrityksen perustamiseen liittyvässä byrokratiassa, jotta liiketoiminnan aloittaminen Suomessa on mahdollista.

Urakkariita-, sopimusriita- ja muut sopimusasiat

Varaudu etukäteen! Tarjoamme käyttöösi valmiita, pienyrittäjän etuja puoltavia sopimuspohjia eri tarpeisiin, kuten urakkasopimuksiin. Tulkkaamme myös sopimusehdotukset omalle kielellesi niin, ettei epäselviä sudenkuoppia jää.

Reklamaatioriidat

Tuliko riitaa? Hoidamme urakkasopimusten ja työn reklamaatioriidat ammattitaitoisesti 20 vuoden kokemuksella. Käsittelemme reklamaatioriidat aina selvitystyöstä sovintoehdotukseen tai oikeuskäsittelyyn saakka.

Perintäpalvelut

Eikö asiakas maksa? Tehokkaan perintäpalvelumme avulla saat perittyä erääntyneet saatavasi. Sähköisten perintäpalvelujen lisäksi kontaktoimme asiakasta suoraan selvittääksemme maksujen myöhästymisten syyt.

Työehtosopimukset ja palkkariidat

Palkkariitaa? Työehtosopimukset ovat monimutkaisia, ja niitä ajavat ammattiliitot saattavat puuttua peliin myös aiheettomasti. Vältä ja selviä yhteenotoista liittojen kanssa, ja työllistä turvallisesti.

Henkilöstöpalvelut

Eikö väki riitä? Yritys tarvitsee jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Työllistämisen sudenkuopat ja vapaiden osaajien vähyys kuitenkin hankaloittaa rekrytointia, ja virhepalkkaus voi maksaa sinulle maltaita. Autamme löytämään luotettavat osaajat tarpeisiisi.

Markkinaselvitykset

Onko toiminta kannattavaa? Yrityksen perustaminen on suuri riski, eikä markkinoille ole järkevää lähteä vain kokeilemaan onneaan. Tili ja Laki perehtyy alueesi mahdollisuuksiin,  jonka jälkeen tunnemme sinun erikoisalasi kilpailutilanteen, kysynnän, ja pääasiallisen hintatason.

Yrityskoulu

Yrityskoulumme järjestää puolen päivän täsmäiskuja yrittäjyyttä koskevista polttavista aiheista, kuten arvonlisäverot ja niiden maksaminen, yrityksen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset, eettinen verosuunnittelu, hankinnan sudenkuopat, moderni asiakashankinta ja myynti.

Ammatillinen valmennus

Haluatko kasvattaa omaa tai työntekijöidesi/alihankkijoidesi osaamista? Yrittäjän Tili ja Laki järjestää kattavia koulutuspäiviä yhdessä alan johtavien materiaalitoimittajien kanssa, jotta sinä olet aina tuoreimman tiedon huipulla.