Keitä me olemme?

Tukitiimisi kaikissa yrittäjän haasteissa.

Tili ja Laki koostuu joukosta kokeneita raksa-alan osaajia, jotka tuntevat alan ongelmakohdat. Oman osaamisemme lisäksi käytämme apunamme ulkopuolisia juristeja, asiantuntijoita ja muita eksperttejä tarvittaessa, tapauksesi mukaisesti. Olemme auttaneet satoja yrityksiä selvittämään urakka-aiheiset sotkut, palkkaerimielisyydet ja liiton vaatimukset, reklamaatio-onngelmat ja maksamattomat saatavat.

Koska rakennusala Suomessa on vahvasti ulkomaalaispainotteinen, tarjoamme mekin palveluamme Suomen kielen lisäksi myös venäjäksi, englanniksi ja eestiksi. Autamme uusia ulkomaalaisia yrittäjiä vauhtiin, aina liiketoimintasuunnitelmasta asiakashankintaan.

Löydät meiltä valmiit sopimuspohjat, jotka puoltavat sinun oikeuksiasi, ja autamme tulkitsemaan ja neuvottelemaan myös pääurakoitsijan tarjoamista sopimuksista ilman. Näin sinä et joudu ikävään sopimusloukkuun, jossa olet allekirjoittanut paperit, jotka esimerkiksi eväävät osan maksuperusteistasi.

Autamme sinua kaikissa ongelmissasi – sinun kielelläsi!

Urakkariita, sopimusriita - yrittäjän Tili ja Laki

Yhteystiedot ja asiantuntijamme

Tiimimme koostuu rakennusalan juridiikan ja sopimusten asiantuntijoista. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Aksana Ukkola

Vastaava projektipäällikkö (RUS, FIN)
aksana.ukkola@palveluneuvonta.com
+358 40 709 2305

Anette Fersel

Projektipäällikkö (RUS, EST, FIN)
anette.fersel@palveluneuvonta.com
+358 40 753 4117