Markkinaselvitys

Markkinaselvitys on aloittavan ja alaa vaihtavan yrityksen kannattavuuden ja markkinaraon selvitys, jonka avulla vältät taloudelliset menetykset, tunnet hintatason, ja tiedät, mitä sinun kannattaa tehdä.

Kenelle?

Markkinaselvitys antaa raksa-alan yrittäjyydestä haaveilevalle tai yritystoimintaa aloittelevalle selkeän kuvan markkinatilanteesta omassa kohderyhmässä yritystoiminnan aloituksen tueksi.

Mitä?

Ennen yritystoiminnan aloitusta kartoitamme mahdollisuudet liiketoimintaan sinun toimialallasi, alueellasi ja kohderyhmässäsi Suomessa. Selvitämme kilpailutilanteen, autamme sinua kannattavan liiketoiminnan luomisessa sekä palvelutarjoantasi kiteyttämisessä.

Miksi?

Valitse markkinaselvitys, jotta vältät aloittavan yrittäjän tyypilliset virheet, osaat hinnoitella oikein, et perusta yritystä väärään paikkaan, ja saat menestyksekkään aloituksen liiketoiminnallesi.

Markkinaselvitys yritysriskin pienentäjänä

Markkinaselvitys koostuu monista toimenpiteistä, joilla markkina- ja kilpailutilanne, hintataso, riskit ja mahdollisuudet alallasi hahmotetaan. Kunnollisen markkinaselvityksen avulla vältyt tuhlaamasta rahojasi turhaan liiketoimintaan, ja osaat keskittyä juuri oikeisiin asioihin – oikeaan hintaan.

Tili ja Laki tuntee raksa-alan kuin omat taskunsa. Markkinatilanne kuitenkin elää, ja jokaisella omalla osa-alueella on oma kilpailutilanteensa – esimerkiksi sähkömiehellä saattaa tietyssä kaupungissa pitää valtavaa kiirettä kotitalouksien asennusten parissa, mutta toisessa kaupungissa kysyntä onkin suuryritysten parissa. Hinta muodostuu myös kysynnän ja tarjonnan kautta. On ensisijaisen tärkeää tuntea oma ala ja alue, sen kysyntä, tarjonta, mahdollisuudet, uhkakuvat, ja todennäköisyys menestymiseen. Kun tiedät, mistä palvelusta on milloinkin tarve tietyllä alueella, voit hinnoitella itsesi mukavasti ja pitää kalenterit täynnä.

Tuntemalla markkinatilanteen vältyt ryhtymästä tyhmänrohkeisiin kokeiluihin tarjoamalla palvelua, jonka tarjonta ylittää kysynnän, ja joka on tuomittu epäonnistumaan. 

Apua omalla kielelläsi

Toimimme tukenasi suomenkielen lisäksi myös venäjän ja eestin kielillä!

20v kokemus

Olemme toimineet rakennusalan sopimusasioiden parissa yli 20 vuotta.

200+ asiakasyritystä

Älä taistele suuria organisaatioita yksin - me tuemme pienyrittäjää!

Markkinaselvitys pähkinänkuoressa:

Markkinaselvitys alkaa tutustumispalaverilla, jonka jälkeen tarpeisiinne perustuen toteutamme:

  • Markkinatilanteen ja kilpailutilanteen kartoituksen
  • Kysynnän eli mahdollisten töiden kartoituksen
  • Rakennusalan markkinahintojen selvityksen
  • Kannattavuuden selvityksen

Kiinnostuitko? Täytä oheinen lomake, ja olemme yhteydessä sinuun oman markkinakartoituksesi osalta!

Miksi toteuttaa markkinaselvitys kanssamme?

Markkinaselvityksemme avulla:

  • Voit suunnitella omia palvelujasi ja osaat hinnoitella palvelut kilpailukykyisesti
  • Liiketoiminta ei ajaudu ylitsepääsemättömiin vaikeuksiin heti alussa 
  • Et tee turhaa työtä ja menetä rahaa 
  • Saat kattavan analyysin markkinatilanteesta ja voit aloittaa liiketoiminnan luottavaisin mielin

Missä voimme auttaa?

Yrityksen perustamispalvelut

Yrityksen perustamispalvelun avulla saat rakennusalan yrityksesi nopeasti käynnistettyä. Autamme sinua yrityksen perustamiseen liittyvässä byrokratiassa, jotta liiketoiminnan aloittaminen Suomessa on mahdollista.

Urakkariita-, sopimusriita- ja muut sopimusasiat

Varaudu etukäteen! Tarjoamme käyttöösi valmiita, pienyrittäjän etuja puoltavia sopimuspohjia eri tarpeisiin, kuten urakkasopimuksiin. Tulkkaamme myös sopimusehdotukset omalle kielellesi niin, ettei epäselviä sudenkuoppia jää.

Reklamaatioriidat

Tuliko riitaa? Hoidamme urakkasopimusten ja työn reklamaatioriidat ammattitaitoisesti 20 vuoden kokemuksella. Käsittelemme reklamaatioriidat aina selvitystyöstä sovintoehdotukseen tai oikeuskäsittelyyn saakka.

Perintäpalvelut

Eikö asiakas maksa? Tehokkaan perintäpalvelumme avulla saat perittyä erääntyneet saatavasi. Sähköisten perintäpalvelujen lisäksi kontaktoimme asiakasta suoraan selvittääksemme maksujen myöhästymisten syyt.

Työehtosopimukset ja palkkariidat

Palkkariitaa? Työehtosopimukset ovat monimutkaisia, ja niitä ajavat ammattiliitot saattavat puuttua peliin myös aiheettomasti. Vältä ja selviä yhteenotoista liittojen kanssa, ja työllistä turvallisesti.

Henkilöstöpalvelut

Eikö väki riitä? Yritys tarvitsee jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Työllistämisen sudenkuopat ja vapaiden osaajien vähyys kuitenkin hankaloittaa rekrytointia, ja virhepalkkaus voi maksaa sinulle maltaita. Autamme löytämään luotettavat osaajat tarpeisiisi.

Markkinaselvitykset

Onko toiminta kannattavaa? Yrityksen perustaminen on suuri riski, eikä markkinoille ole järkevää lähteä vain kokeilemaan onneaan. Tili ja Laki perehtyy alueesi mahdollisuuksiin,  jonka jälkeen tunnemme sinun erikoisalasi kilpailutilanteen, kysynnän, ja pääasiallisen hintatason.

Yrityskoulu

Yrittäjäkoulumme järjestää puolen päivän täsmäiskuja yrittäjyyttä koskevista polttavista aiheista, kuten arvonlisäverot ja niiden maksaminen, yrityksen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset, eettinen verosuunnittelu, hankinnan sudenkuopat, moderni asiakashankinta ja myynti.

Ammatillinen valmennus

Haluatko kasvattaa omaa tai työntekijöidesi/alihankkijoidesi osaamista? Yrittäjän Tili ja Laki järjestää kattavia koulutuspäiviä yhdessä alan johtavien materiaalitoimittajien kanssa, jotta sinä olet aina tuoreimman tiedon huipulla.