Henkilöstöpalvelut

Työllistämisen muotoja on monia, mutta mistä löytää osaavia, luotettavia ammattilaisia? Entä onko paras valinta työsuhde, kevytyrittäjä, osuuskuntayrittäjä vai alihankkija? Henkilöstöpalvelut auttavat sinua löytämään parasta osaamista sopivalla tavalla.

Kenelle?

Etkö ole löytänyt soveltuvia, ammattitaitoisia työntekijöitä? Onko työntekijän palkkaaminen liian sitova vaihtoehto, jos toiminta ei rullaakaan? Vai haluaisitko kenties satunnaista apua alihankkijan muodossa? Henkilöstöpalvelumme auttavat.

Mitä?

Tili ja Laki omaa lukuisia yhteistyökumppaneita, joiden joukosta löydät tuhansia rakennusalan osaajia. Kehotamme suosimaan alihankintaa työllistämisen muotona liittojen sekaantumisen välttämiseksi, ja autamme sinuakoko prosessin ajan.

Miksi?

Virherekrytointi voi jopa ajaa pienyrityksen konkurssiin, ja leväperäiset sopimusehdot alihankkijan kanssa saattavat pahimmillaan rikkoa työmaiden ehtoja niin rankasti, että vakuutukset eivät etää korvaa vahinkoja. Autamme sinua valitsemaan luotettavat, turvalliset, osaavat tekijät, jotka sopivat juuri sinulle.

Turvalliset henkilöstöpalvelut rakennusalalle

Yritys tarvitsee jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Työllistämisen ja työsuhteiden sudenkuopat aiheuttavat kuitenkin melkoisia hidasteita osaavan työvoiman löytymiseen, ja vikarekrytointi voi maksaa maltaita. Tämän lisäksi valtava määrä osaavista ammattilaisista toimii mieluiten oman yrityksensä kautta. Miten siis löydät osaavaa, ammattitaitoista ja motivoitunutta työvoimaa käyttämättä arvokasta työaikaasi loputtomasti?

Yrittäjän Tili ja Laki on erikoistunut yhdistämään osaavia rakennusalan ammattilaisia lisäkäsiä tarvitseviin yrityksiin. Toimimme yhteistyössä lukuisten eri rakennusalan yritysten ja yrittäjien kanssa, ja löydät kumppaniverkostostamme heti tuhansia osaajia. 

Mitä ammattitaitoa sinun työmaaltasi puuttuu?

Apua omalla kielelläsi

Toimimme tukenasi suomenkielen lisäksi myös venäjän ja eestin kielillä!

20v kokemus

Olemme toimineet rakennusalan sopimusasioiden parissa yli 20 vuotta.

200+ asiakasyritystä

Älä taistele suuria organisaatioita yksin - me tuemme pienyrittäjää!

Henkilöstöpalvelut pähkinänkuoressa:

Henkilöstöpalvelumme alkaa aloituspalaverilla, jossa kartoitamme:

  • Työntekijätarpeenne ja budjettinne
  • Työn luonteen ja keston
  • Toivotut työn ehdot
  • Toivotun työn hinnan

Kun tiedämme, mitä etsimme, kontaktoimme laajasta verkostostamme soveltuvat tekijät sinun tiimiisi, ja voitte aloittaa työskentelyn. 

Kiinnostuitko? Täytä oheinen lomake, ja olemme yhteydessä sinuun!

Miksi ulkoistaa henkilöstöpalvelut meille?

Tili ja Laki:

  • Omaa 20 vuoden kokemuksen rakennusalan rekrytoinnista
  • Tunnemme eri tehtävien vaatimukset ja tarvittavat luvat
  • Auttaa sinua löytämään parhaan työllistämisvaihtoehdon omiin tarpeisiisi
  • Saat kustannustehokkaan, kannattavan työntekijäratkaisun siksi ajaksi, kuin tarvitset

Missä voimme auttaa?

Yrityksen perustamispalvelut

Yrityksen perustamispalvelun avulla saat rakennusalan yrityksesi nopeasti käynnistettyä. Autamme sinua yrityksen perustamiseen liittyvässä byrokratiassa, jotta liiketoiminnan aloittaminen Suomessa on mahdollista.

Urakkariita-, sopimusriita- ja muut sopimusasiat

Varaudu etukäteen! Tarjoamme käyttöösi valmiita, pienyrittäjän etuja puoltavia sopimuspohjia eri tarpeisiin, kuten urakkasopimuksiin. Tulkkaamme myös sopimusehdotukset omalle kielellesi niin, ettei epäselviä sudenkuoppia jää.

Reklamaatioriidat

Tuliko riitaa? Hoidamme urakkasopimusten ja työn reklamaatioriidat ammattitaitoisesti 20 vuoden kokemuksella. Käsittelemme reklamaatioriidat aina selvitystyöstä sovintoehdotukseen tai oikeuskäsittelyyn saakka.

Perintäpalvelut

Eikö asiakas maksa? Tehokkaan perintäpalvelumme avulla saat perittyä erääntyneet saatavasi. Sähköisten perintäpalvelujen lisäksi kontaktoimme asiakasta suoraan selvittääksemme maksujen myöhästymisten syyt.

Työehtosopimukset ja palkkariidat

Palkkariitaa? Työehtosopimukset ovat monimutkaisia, ja niitä ajavat ammattiliitot saattavat puuttua peliin myös aiheettomasti. Vältä ja selviä yhteenotoista liittojen kanssa, ja työllistä turvallisesti.

Henkilöstöpalvelut

Eikö väki riitä? Yritys tarvitsee jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Työllistämisen sudenkuopat ja vapaiden osaajien vähyys kuitenkin hankaloittaa rekrytointia, ja virhepalkkaus voi maksaa sinulle maltaita. Autamme löytämään luotettavat osaajat tarpeisiisi.

Markkinaselvitykset

Onko toiminta kannattavaa? Yrityksen perustaminen on suuri riski, eikä markkinoille ole järkevää lähteä vain kokeilemaan onneaan. Tili ja Laki perehtyy alueesi mahdollisuuksiin,  jonka jälkeen tunnemme sinun erikoisalasi kilpailutilanteen, kysynnän, ja pääasiallisen hintatason.

Yrityskoulu

Yrityskoulumme järjestää puolen päivän täsmäiskuja yrittäjyyttä koskevista polttavista aiheista, kuten arvonlisäverot ja niiden maksaminen, yrityksen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset, eettinen verosuunnittelu, hankinnan sudenkuopat, moderni asiakashankinta ja myynti.

Ammatillinen valmennus

Haluatko kasvattaa omaa tai työntekijöidesi/alihankkijoidesi osaamista? Yrittäjän Tili ja Laki järjestää kattavia koulutuspäiviä yhdessä alan johtavien materiaalitoimittajien kanssa, jotta sinä olet aina tuoreimman tiedon huipulla.