Ammatillinen valmennus

Materiaalit, tekniikat ja toimittajat muuttuvat, ja joskus lisäopit ovat tarpeeseen!

Kenelle?

Ammatillinen valmennus sopii sinulle, joka haluat oppia alasi uusimmat trendit, erikoistua tietyn toimittajan tuotteisiin, tai vain ylläpitää osaamistasi modernissa maailmassa.

Mitä?

Ammatillinen valmennus räätälöidään sinun tarpeitasi vastaaviksi. Järjestämmä koulutuspäiviä tuotevalmistajien kanssa, koulutuksia uusiin tekniikoihin ja materiaaleihin, sekä paljon muuta. Näin sinä pysyt alasi aallonharjalla.

Miksi?

Ammatillinen valmennus pitää ammattitaitosi huipputasossa ja opettaa sinut hyödyntämään moderneja tekniikoita ja materiaaleja valmistajan ohjeiden mukaisesti. 

Ammatillinen valmennus pitää sinut alasi huipulla

Ammatillisen valmennuksen avulla tunnet uusimmat tekniikat ja materiaalit, ja voit aina tarjota asiakkaillesi parasta. Pääset esittämään kysymyksiä suoraan tuottajille ja maahantuojille, jotta mikään ei jää epäselväksi.

Kun pidät ammatillisen osaamisesi huipputasolla, tiedät, että olet aina paras vaihtoehto asiakkaallesi. Toteutat parempia kokonaisuuksia, koulutat henkilöstösi paremmin, ja säästät aikaa modernisoimalla toimintaasi. 

Apua omalla kielelläsi

Toimimme tukenasi suomenkielen lisäksi myös venäjän ja eestin kielillä!

20v kokemus

Olemme toimineet rakennusalan sopimusasioiden parissa yli 20 vuotta.

200+ asiakasyritystä

Älä taistele suuria organisaatioita yksin - me tuemme pienyrittäjää!

Ammatillinen valmennus pähkinänkuoressa:

Ammatillinen valmennus toteutetaan räätälöidysti:

  • Selvitämme sinun yrityksesi puutekohdat ja tarpeet
  • Järjestämme koulutuspäivän tarvitsemasi osaajan, valmistajan tai maahantuojan kanssa
  • Tulkkaamme koulutuksen koko henkilöstösi ymmärrettäväksi

Kiinnostuitko? Täytä oheinen lomake, ja olemme yhteydessä!

Miksi hankkia ammatillinen valmennus kauttamme?

Ammatillinen valmennuksemme tarjoaa sinulle:

  • Alan uusimmat tekniikat
  • Keskustelut suoraan valmistajien kanssa 
  • Huippuosaamista siellä, missä sinä sitä tarvitset
  • Mahdollisuuden hintojen nostoon paremman osaamisen kautta
  • Varmuutta henkilöstösi työskentelyyn

Missä voimme auttaa?

Yrityksen perustamispalvelut

Yrityksen perustamispalvelun avulla saat rakennusalan yrityksesi nopeasti käynnistettyä. Autamme sinua yrityksen perustamiseen liittyvässä byrokratiassa, jotta liiketoiminnan aloittaminen Suomessa on mahdollista.

Urakkariita-, sopimusriita- ja muut sopimusasiat

Varaudu etukäteen! Tarjoamme käyttöösi valmiita, pienyrittäjän etuja puoltavia sopimuspohjia eri tarpeisiin, kuten urakkasopimuksiin. Tulkkaamme myös sopimusehdotukset omalle kielellesi niin, ettei epäselviä sudenkuoppia jää.

Reklamaatioriidat

Tuliko riitaa? Hoidamme urakkasopimusten ja työn reklamaatioriidat ammattitaitoisesti 20 vuoden kokemuksella. Käsittelemme reklamaatioriidat aina selvitystyöstä sovintoehdotukseen tai oikeuskäsittelyyn saakka.

Perintäpalvelut

Eikö asiakas maksa? Tehokkaan perintäpalvelumme avulla saat perittyä erääntyneet saatavasi. Sähköisten perintäpalvelujen lisäksi kontaktoimme asiakasta suoraan selvittääksemme maksujen myöhästymisten syyt.

Työehtosopimukset ja palkkariidat

Palkkariitaa? Työehtosopimukset ovat monimutkaisia, ja niitä ajavat ammattiliitot saattavat puuttua peliin myös aiheettomasti. Vältä ja selviä yhteenotoista liittojen kanssa, ja työllistä turvallisesti.

Henkilöstöpalvelut

Eikö väki riitä? Yritys tarvitsee jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Työllistämisen sudenkuopat ja vapaiden osaajien vähyys kuitenkin hankaloittaa rekrytointia, ja virhepalkkaus voi maksaa sinulle maltaita. Autamme löytämään luotettavat osaajat tarpeisiisi.

Markkinaselvitykset

Onko toiminta kannattavaa? Yrityksen perustaminen on suuri riski, eikä markkinoille ole järkevää lähteä vain kokeilemaan onneaan. Tili ja Laki perehtyy alueesi mahdollisuuksiin,  jonka jälkeen tunnemme sinun erikoisalasi kilpailutilanteen, kysynnän, ja pääasiallisen hintatason.

Yrityskoulu

Yrityskoulumme järjestää puolen päivän täsmäiskuja yrittäjyyttä koskevista polttavista aiheista, kuten arvonlisäverot ja niiden maksaminen, yrityksen pakolliset ja vapaaehtoiset vakuutukset, eettinen verosuunnittelu, hankinnan sudenkuopat, moderni asiakashankinta ja myynti.

Ammatillinen valmennus

Haluatko kasvattaa omaa tai työntekijöidesi/alihankkijoidesi osaamista? Yrittäjän Tili ja Laki järjestää kattavia koulutuspäiviä yhdessä alan johtavien materiaalitoimittajien kanssa, jotta sinä olet aina tuoreimman tiedon huipulla.